Weddingsweddingsweddings

Bryllupskort K+E

Det har vore lite kortlaging siste halvåret, men grunna mykje bryllaupsaktivitet fann eg fram papir og lim i sommar. Av prinsipp må eg jo lage korta sjølv. Kjøpekort er for pingler! Og om du lurer: JA, det er ein brun kaffiserviett eg har brukt på kortet over. Fleire nye og gamle kort i kortgalleriet.

sammen er et godt sted 

By the way –  eg lagde meg eit slags nyttårsforsett for 2009: ikkje kjøpe utstyr til papirhobby! Det har gått overraskande bra,  til tross for at eg har laga eit konfirmasjonsalbum og er i gang med eit til. Men somme vil seie at det ikkje skulle vere noko utfordring i det heile, utstyrsbehaldninga tatt i betraktning…Med alt det fine papiret og scrappeutstyret som finst i butikkane syns eg at eg har vore flink. Det gjer meg meir kreativ å måtte bruke det eg har!

Advertisements

1 Response to “Weddingsweddingsweddings”


 1. 1 Oddbjørg 09/09/2009 ved 09:00

  Hei 🙂

  Så fine kort du har laga, blei inspirert til å finna fram mine kortlagingsting. Og, du er fling som ikkje har kjøpt noko iløpet av 8 mnd. Eg veit ikkje kor mykje du har i beholdningen din, men veit om alt som «lokkar» i butikkane.

  Ka for ein lim bruker du? eg har prøvd meg på fleire, med varierande hell. Panduro sin hobbylim er den eg har lika best så langt, men tenke det fins bedre papir limar.

  Ha ein fin dag, her er sola framme i dag, så nyte den gjennom vinduet (holde meg i sofaen, mens eg vente på at eit virus skal forlata kroppen min).
  Oddbjørg


Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s
Ting som gjer meg glad:

Veslefrøkna, sol, sjokolade, fargar, Mannen, spennande post, gode ord, fuglekvitter, varm gjærbakst, retrostoff, skaparlyst, initiativ, tørr asfalt, familie, reint sengetøy, gaveinnpakking, vårblomar, fregner, barnesmil, nyoppdaga musikk, krydder-te, engasjerande bøker, knappar, loppemarked, fullføring av hobbyprosjekt, førjulstid, ferie, lønning, gitarklimpring, kommentarar på bloggen...

Mitt varemerke

K*L*E*M =

Kristine
Lagde dette
Eigenhendig
Med glede!

RePro = laga av gjenbruksmateriale eller tøy frå loft og kjellar.

Siste innspel

Min eplabutikk

Flittig brukt mønsterbok:

Mine bilete i Flickr

Besøkande

 • 152,510 nysgjerrige

Ei kjær strikkebok:

Arkiv

Om du ikkje er wordpress-brukar skriv du epostadressa di her, så får du oppdateringar når eg legg ut nye saker.

Join 329 other followers

Advertisements

%d bloggarar likar dette: