Småplukk

Her er noko av det eg har laga i det siste. Har som vanleg ein del prosjekt eg ikkje kan vise fram fordi dei skal gjevast vekk, så det blir lite spennande hobbyblogging for tida.

Eg har nyleg hatt bursdag, og var så heldig å få masse fint designerpapir. Så no kriblar det i fingrane etter å ta det i bruk, til både kortlaging og scrapbooking. Skulle gjerne hatt litt lenger ferie, kjenner eg!

Endå eit handlenett…Eg har faktisk laga 4 like av denne typen…Kor stoffet er ifrå? Altså, eg kom over eit posesalg på ein interiørbutikk eg var innom, og enda opp med 4 stooore gardiner, 2 x 3 fine oppbevaringsøskjer, 1 telysestake, 20 turkise telys, 1 gryteskrubb, 2 perledingsar (?) for den nette sum av 100 kroner. Det grønstripete stoffet her er altså laga av ei av gardinene.

Eg kan røpe at neste innlegg kjem til å dreie seg om blåbær. Ventar besøk av M., for i dag skal vi sile saft! Og det har vist seg at skogen er full av store deilige blåbær enno, så eg og mannen har nytta høvet til å fylle opp lageret til vinteren. Vi trivast godt med slike pensjonistaktivitetar. Eg har forresten til gode å skrive om tradisjonsbakstprosjektet eg har i lag med nokre venninner. Det får bli ein annan gong eg skal skrive husmorinnlegg.

Advertisements

0 Responses to “Småplukk”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s
Ting som gjer meg glad:

Veslefrøkna, sol, sjokolade, fargar, Mannen, spennande post, gode ord, fuglekvitter, varm gjærbakst, retrostoff, skaparlyst, initiativ, tørr asfalt, familie, reint sengetøy, gaveinnpakking, vårblomar, fregner, barnesmil, nyoppdaga musikk, krydder-te, engasjerande bøker, knappar, loppemarked, fullføring av hobbyprosjekt, førjulstid, ferie, lønning, gitarklimpring, kommentarar på bloggen...

Mitt varemerke

K*L*E*M =

Kristine
Lagde dette
Eigenhendig
Med glede!

RePro = laga av gjenbruksmateriale eller tøy frå loft og kjellar.

Siste innspel

Min eplabutikk

Flittig brukt mønsterbok:

Mine bilete i Flickr

Besøkande

  • 152,510 nysgjerrige

Ei kjær strikkebok:

Arkiv

Om du ikkje er wordpress-brukar skriv du epostadressa di her, så får du oppdateringar når eg legg ut nye saker.

Join 329 other followers

Advertisements

%d bloggarar likar dette: