Something old, something new

Sjå desse herlege damene eg kom over på bruktbutikken i helga. Var dei ikkje morsomme, kanskje? Eg syntest iallefall at dei var verdt 10 kroner og har plassert dei i kjøkkenhylla. Om nokon kan russisk vil eg gjerne ha ei oversetting på det som står på kona i midten. Vill gjetting får meg til å tenke at den til venstre er salt og den til høgre er pepar.

 

Vårlig handlenett

Så blei det iallefall eit ferdig handlenett i løpet av helga. Det blei ikkje eit hav av tid til hobbysyslar, men jammen vart det ei deilig helg likevel. Tag’en eg har festa på nettet er ein merkelapp frå cubus. Syntest den var for fin til å kaste i bosset, og plutseleg fekk eg brukt den. 

 

Her er eit anna prosjekt eg hadde for meg i helga. Eit gammalt skjørt blei til ein sommarkjole, med halterneck og blomsterbelte under bysten. Denne skal nok vere med i kofferten når vi vender nasa mot Kreta om ein månad. Kanskje eg kjem med eit bilde av meg iført kjolen etter kvart, den er finare på…

 

I dag fekk eg pakke i posten. Slikt varmar mitt hjerte. Sjølv om eg har kjøpt og betalt den sjølv. Det er første gangen eg har bestilt garn via internett, og førsteinntrykket er kjempebra. Kjapp levering, bra pris og deilig garn. Butikken heiter 123knit. Satsar på at eg klarar å gjere den fine tråden om til noko anna fint etter kvart.

Advertisements

5 Responses to “Something old, something new”


 1. 1 Marit 08/04/2008 ved 17:53

  Så flott handlenett!! Dette var en ny blogg for meg, men veldig trivelig : ) Jeg reiser mye i Sunnfjord i jobbsammenheng, så jeg føler meg litt «hjemme» der også, selv om det blir hotelliv! Ha en flott kveld, og stikk gjerne innom bloggen min!

 2. 2 Marit 08/04/2008 ved 17:55

  Bloggadressa kom visst ikke opp, men prøv mariteiksund@blogspot.com

 3. 3 Live 09/04/2008 ved 16:38

  Skal ikkje seie at eg kan russisk, men kan iallfall lese det, og då er ein jo eit stykke på veg. Og «gorchitsa» betyr visst sennep, så det er altså ei sennepsdame du har fått deg. Eg vart nesten misunnelig, dei var så fine!

  (Og det er forresten bloggen også.)

 4. 4 mimouna 11/04/2008 ved 15:09

  Man kan finne mye flott på bruktbutikker ja, disse konene var herlige. Likte handlenettet ditt, veldig greit å slippe plastpose når man er på butikken. Og omsøm er jo virkelig det store for tiden.

  Ønsker deg en god helg!

 5. 5 trultelene/leneh 30/04/2008 ved 22:22

  Stilig handlenett… og bruktbutikker kan være en skikkelig skattekiste..

  Ønsker deg en herlig og kreativ helg..


Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s
Ting som gjer meg glad:

Veslefrøkna, sol, sjokolade, fargar, Mannen, spennande post, gode ord, fuglekvitter, varm gjærbakst, retrostoff, skaparlyst, initiativ, tørr asfalt, familie, reint sengetøy, gaveinnpakking, vårblomar, fregner, barnesmil, nyoppdaga musikk, krydder-te, engasjerande bøker, knappar, loppemarked, fullføring av hobbyprosjekt, førjulstid, ferie, lønning, gitarklimpring, kommentarar på bloggen...

Mitt varemerke

K*L*E*M =

Kristine
Lagde dette
Eigenhendig
Med glede!

RePro = laga av gjenbruksmateriale eller tøy frå loft og kjellar.

Siste innspel

Min eplabutikk

Flittig brukt mønsterbok:

Mine bilete i Flickr

Besøkande

 • 152,549 nysgjerrige

Ei kjær strikkebok:

Arkiv

Om du ikkje er wordpress-brukar skriv du epostadressa di her, så får du oppdateringar når eg legg ut nye saker.

Join 329 other followers

Advertisements

%d bloggarar likar dette: